Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu, Kur'an'-Kerim'i güzel okuma yarışmasında 3. oldu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu, Gediz ilçesinde yapılan İmam Hatip Ortaokulları arası Kur'an'ı Güzel Okuma Yarışmasında kız ve erkek kategorilerinde 3. oldu.

        Okul Müdürü Fatih Yaman," Gediz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulları arasında yapılan Kur'an'ı güzel okuma yarışmasında öğrencilerimiz iki kategoride üçüncülük elde ederek okulumuza, Milli Eğitim camiamıza ve ilçemize büyük bir gurur yaşatmıştır. Kız ve erkek kategorilerinde 3. olan Betül Bircan ile Hüseyin Tuna'yı ve onların üzerinde emeği bulunan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, ayrıca yarışmaya ev sahipliği yapan Gediz 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu yetkililerine de misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.(MA-EFE)

        20.04.2017 10:06:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler