Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çürümeye yüz tutmuş eski köy okulunu kullanışlı bir hale getirmek için çalışıyorlar

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Seyitgazi Belediyesi, Bardakçı Mahallesi'ndeki eski okul binasında başlattığı çalışmalarına devam ediyor.

        Mahallelerde belli bir program dahilinde çalışmalarına devam eden Seyitgazi Belediyesi, eski köy okullarını kullanışlı hale getirmek için hummalı çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Bardakçı Mahallesi'ndeki atıl durumdaki köy okulunda bakım ve onarım çalışmalarını yürüten Fen İşleri ekipleri, burayı vatandşların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağı bir yer haline getirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Mahallelerdeki çürümeye yüz tutmuş eski köy okullarını kullanışlı bir hale getirmek için çalışmalarını sürdüren ekipler, binaların bakım ve onarımlarını tamamlayarak en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

        (İHA-MET-Y)

        20.04.2017 10:47:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler