Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydişehir'de 'Tevazu' konulu tiyatro oyunu sergilendi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir İlçe Belediyesinin birlikte koordine ettiği 'Medeniyet Okulu Projesi' kapsamında 'Tevazu' konulu tiyatro oyunu sergilendi.

        Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerde buluna ilkokullarda sergilenen Hacı Bayram Veli ve Ali Kuşcu'nun hayatının anlatıldığı sınıf tiyatrosu öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. Konya'daki çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde toplumun tüm kesimlerine değerler eğitimini anlatmayı amaçlayan 'Medeniyet Okulu' projesi kapsamındaki etkinlik, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Seydişehir merkez 23, kırsal mahallelerde 25 olmak üzere toplamda 48 ilkokulda sahnelenen ve öğrencilere tevazu'un öneminin anlatıldığı tiyatro oyununda 5 bin öğrenci bu etkinlikten yararlandı.

        (US-AH-Y)

        20.04.2017 10:52:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler