Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ta "Dondurma Festivali" için ilk adım

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Solak

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dondurma Festivali için ilk adımı atarak sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

        Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, 28-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenleyecekleri Dondurma Festivali için sektör temsilcileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

        Bu yıl ilkini gerçekleştirecekleri festivali çok kapsamlı bir şekilde organize etmeyi düşündüklerini ifade eden Kabakcı, "Dondurmanın ortaya çıkışına sebep olan Karsambaç'tan başlamak üzere, köylerimizde kar basma olaylarına ve dağdan kar getirme işlerine kadar hepsine değinmek istiyoruz. Çok kapsamlı, dolu dolu bir festival yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha kapsamlı toplantılarla festivalin şeklini belirleyeceğiz" dedi.

        (CGR-Y)

        20.04.2017 12:36:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler