Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Down sendromlu bireylere aile eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Barış Gezici

        MANİSA (İHA) - Akhisar Down Sendromu Derneği tarafından düzenlenen "Down Sendromlu Bireylerde Aile Eğitimi" konulu seminerde, down sendromlu bireylere ve ailelerine şefkat ve sevginin ön planda tutulması gerektiği anlatıldı.

        Akhisar Down Sendromu Derneği tarafından organize edilen "Down Sendromlu Bireylerde Aile Eğitimi" konulu seminer sponsor olan Cadde Cafe'de düzenlendi. Gönüllü Psikolog Buket Kayalar tarafından verilen seminerde Akhisar Down Sendromu Derneği Başkanı İpek Uz, Başkan Yardımcısı Neşe Çalışkan ve dernek üyesi Nevin Çolakoğlu ve aileler katıldı. Down sendromlu yakını bulunan ailelerin katıldığı seminerde özellikle çocuklara nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgiler verildi. Down sendromlu çocukların özellikle 2 aylık iken eğitimlerine başlanılması gerektiğine vurgu yapan Psikolog Buket Kayalar, down sendromlu çocukların çok özel olduğunu şefkat ve sevginin ön planda olması gerektiğine işaret etti.

        (BG-AY-Y)

        20.04.2017 12:41:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler