Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir'de ilaçlama çalışmaları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilkbaharın gelmesiyle birlikte ilçe genelinde yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarına hızlandırılırken Toptepe Mesire Alanında da çalışmalar tamamlandı.

        Alaşehir'de ekip halinde tüm caddeler, sokaklar, kaldırımlar ve boş alanlarda yabancı otlara karşı mücadele çalışması başlatan park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri bir yandan kaldırım kenarlarındaki ve duvar diplerindeki yabani otları temizlerken bir yandan da ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Toptepe Mesire Alanında çalışma yaparak alanın temizliğini ve ilaçlamasını tamamladı.

        Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: "Başlattığımız yabani otların temizlenmesi ve ilaçlanması ile vatandaşlarımız tarafından kullanılan alanlar daha temiz hale gelecek. Yol ve kaldırım kenarlarında yetişen yabani otlar çevreye çirkin bir görüntü veriyordu. Bu yüzden planlı ve programlı bir şekilde mahallelerimizde yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarına devam edeceğiz."

        (SC-Y)

        20.04.2017 15:45:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler