Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kapanan yolun açılmasını istiyorlar

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Başköy muhtarı ve halkı ulaşımlarını sağladıkları yolun yeniden açılmasını istiyor.

        Geçtiğimiz aylarda Göbel Termal Tesisleri içerisinden köylerine giden yolun kapatıldığını belirten Başköy Muhtarı İbrahim Özdaş, " Ben 70 yaşındayım ve bu yolun 100 yıldan bu yana kapandığını öğrendim. Buranın kapatılma sebebi nedir biz bunu öğrenmek istiyoruz. Göbel Termal dışından bir yol yapıldı, ancak çamurdan kimse aracıyla çıkamıyor. Bu yoldan biz memnun değiliz. Eski yolumuzun tekrar açılmasını istiyoruz. Sürekli beni arayarak "bu yol ne olacak?" diye soruyorlar ve ben bu sorulara cevap vermekten kendi işlerime bakamıyorum. Sonuçta ne olacağını bilmiyoruz. Kapanan yolun tekrar açılması beklentisi içerisindeyiz" diyerek mağduriyetlerini dile getirdi. (Tİ - EFE)

        21.04.2017 09:51:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler