Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kreş öğrencilerinin 23 Nisan gösterisi

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ - Yakup Güler

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, özel bir kreşin öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kentteki Tekira AVM'nin kış bahçesinde dans gösterileri yaparak kutladı.

        20 Nisan'da yapılan etkinlikte, Tekira AVM kış bahçesinde kurulan alanda, 3-4-5 yaş gruplarından oluşan kreş öğrencileri, saygı duruşunun ve İstiklal marşının okunmasının ardından, program dahilinde öncelikle serbest dans gösterisi, ardından dünya çocukları dans gösterisini sundu. Minik öğrenciler son olarak 23 Nisan Şiir Diletisi ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı.

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, minik öğrenciler tarafından düzenlenen etkinlikte, kreş öğrencileri ve aileleri keyifli anlar yaşadı.

        (HLD-MEF-Y)

        21.04.2017 10:12:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler