Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir Belediyesi İstanbul'daki fuarda stant açtı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, İstanbul'da kapılarını yerli ve yabancı ziyaretçilere açan Uluslararası İstanbul Prohunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı'nda stant açtı.

        Beyşehir Belediyesi, Türkiye'nin av tüfeği üretiminde önde gelen Beyşehir ilçesinin tanıtımına yönelik yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. Beyşehir Belediyesi, İstanbul'da kapılarını yerli ve yabancı ziyaretçilere açan Uluslararası İstanbul Prohunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı'nda ilçeyi her yönüyle tanıtabilmek için stant açtı.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, İstanbul Fuar Merkezi'nde açılan ve 20-23 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan Uluslararası İstanbul Prohunt Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı'nda stant açan tek belediye olduklarını söyledi. Başkan Özaltun, "İlçemiz merkezi, Huğlu ve Üzümlü mahallelerimizde av tüfeği üretiminde faaliyet gösteren firmalarımızın da yerlerini aldığı fuara gelen ziyaretçilere ilçemizin ve sektörün daha iyi tanıtılabilmesi için Beyşehir Belediyesi olarak standımızı açtık. Ziyaretçilerine kapılarını açan fuara yöremizden 20'nin üzerinde firma katılım gösteriyor. Amacımız; Belediye olarak dünyada av tüfeğine yönelik ihracat pazarında büyük bir yere sahip olan Huğlu ve Üzümlü merkezli firmalarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirebilmektir. Her platformda olduğu gibi burada da güzelim ilçemizin her yönüyle tanıtımını gerçekleştirmek istiyoruz. Standımızda iki belediye görevlimiz yer alıyor. Ziyaretçilerimize, Beyşehir turizm rehberi ve kitapları da dağıtılıyor. Standa kurulan dev ekranda Beyşehir belgeseli ve fotoğraf görselleri ile belediyemiz çalışmalarını yansıtan videolar da yayınlanıyor. Çalışma arkadaşlarımız, fuarda yerli ve yabancı ziyaretçilere birebir olarak her yönüyle Beyşehir'i anlatıyor, yönelttikleri soruları cevaplandırıyor" dedi.

        (ARÖ-AH-Y)

        21.04.2017 11:01:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler