Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hemşirelik bölümü öğrencilerine kan şekeri ölçüm aleti ve cihazın kullanımı hakkında eğitim verildi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencilerine kan şekeri ölçüm aleti ve cihazın kullanımı hakkında eğitim verildi.

        Üniversitenini 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında Pozitif İş Güvenliği Sağlık Eğitim ve Bilgi Çağı Etüt Eğitim Merkezi tarafından Hemşirelik bölümü öğrencilerine destek amacıyla kan şekeri ölçüm aleti ve cihazın kullanımı hakkında eğitim verdi. Etüt Merkezi sahibi Ahmet Erensayın, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne her zaman destek olmanın, yeni projeler planlamanın gelecek nesillere faydalı olacağını belirterek, "Böylesine özgür ve düzgün bir etkinlikte yer almaktan, bu fırsatın bizlere verilmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Etüt Eğitim Merkezi Müdüresi Özge Keçe ve Müdür Yardımcısı Zeliha Demiröz'ün de bulunduğu eğitimde, iş yeri hemşiresi Betül Böcek tarafından öğrenciler bilgilendirildi.

        (CKT-MET-Y)

        21.04.2017 11:53:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler