Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık binaları sağlık için yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi sağlık hizmetinin sunulabilmesi için binaların iyileştirmesi çalışmasına devam ediyor.

        Çalışmalar kapsamında birçok kırsal mahalle ve ilçelerde sağlık hizmeti verilecek yeni binaların yapımı için çalışmalar hızlandırıldı. Bu amaçla çalışmanın ilk evresi olan Şarköy ilçesindeki, Çınarlı Sağlık Evi, Yörgüç Sağlık Evi, Yeniköy Sağlık Evi, Uluman Sağlık Evi, Kocaali Sağlık Evi, Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi, Mürefte Aile Sağlığı Merkezi, Hoşköy Aile Sağlığı Merkezi, bakım onarım ihalesi sonuçlanıp ilgili firma ile Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında 'Yapım İşleri Sözleşmesi' imzalandı.

        Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sözleşmeyle birlikte vatandaşlara daha iyi şartlarda sağlık hizmeti sunulacağı kaydedildi.

        (HLD-MK-Y)

        21.04.2017 14:39:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler