Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yolları bozuk olan mahalle sakinlerinden asfalt yol talebi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da Yeşilyurt Mahallesinde yolun bir kısmının bozuk olması vatandaşlar tarafından tepkiye neden oluyor.

        Yeşilyurt Mahallesi 2199 sokakta yolun bir kısmının asfaltlı bir kısmının ise bozuk olması nedeniyle mahalle sakinleri yapılmayan yollarının yapılmasını talep etti. Yolun bir kısmının asfaltlı olması bir kısmının ise bozuk olmasına tepki gösteren mahalle sakinleri biran önce yollarının yapılmasını istedi. Özellikle havaların yağışlı olduğu zaman yollarının çamurlu olduğunu ve yetkililerin biran önce yollarının yapmasını isteyen vatandaşlar, çamurdan evlerinin içinde pis olduğunu belirttiler.

        Vatandaşlar, "Yolumuz yıllardır bozuk. Kimse gelip yapmıyor. Bozuk yolun dışında çevresindeki yollar asfaltlı. Asfaltlı yollar için Adıyaman Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu'ya teşekkür ederiz. Ama inşallah bozuk yolumuzda en kısa zamanda yapılır" ifadelerini kullandı.

        (CK-SD-Y)

        21.04.2017 17:13:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler