Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çekmeköy'de anlamlı 23 Nisan

        - "Bu vatan size emanet çocuklar"

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Çekmeköy Belediyesi bu yıl da Çekmeköylü çocuklarla el ele verip anlamlı bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına imza attı.

        Çekmeköy Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ruhuna uygun olarak Çekmeköylü çocuklarla el ele verdi ve ortaya anlamlı bir kutlama mesajı çıkardı. 23 Nisandan yaklaşık 1 ay önce çeşitli iletişim kanallarıyla duyuru yapan Çekmeköy Belediyesi'nin çağrısına yüzlerce çocuk geri dönüş yaptı. Çocuklar çektikleri Türk Bayraklı fotoğrafları belediye ekiplerine ulaştırdı. Ekipler bu fotoğrafları Türkiye haritası üzerine yerleştirerek "Bu Vatan Size Emanet Çocuklar" sloganıyla bir görsele dönüştürdü. Ülkedeki birlik ve beraberliğe vurgu yapmak için böyle bir çalışma yapıldığını belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'lü çocukların duyarlılığının takdire şayan olduğunu söyledi.

        (ÖK-ÖK-Y)

        21.04.2017 17:17:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler