Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Teog stresini yogayla attılar

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - 26-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek TEOG sınavının stresini atmak isteyen 8'inci sınıf öğrencileri sınav kaygısını azaltmak için yoga yaptı. Yoga eğitmeni Halil Çuhadaroğlu gözetiminde Özel Emine Örnek Koleji öğrencileriyle yapılan faaliyet ile öğrencilerin sınav stresini azaltılması hedefleniyor

        Açma germe hareketleriyle başlayan yoga vücut kaslarını gevşetici hareketlerle devam etti. Yüzlerce öğrencinin aynı anda yaptığı hareketlere öğretmenler de katıldı. Sınav kaygısının had safhada olduğunu söyleyen sınıf öğretmenleri, bu tür faaliyetler sayesinde öğrencilerin sınavlara daha rahat girdiğini dile getirdi.

        Geçen sene TEOG öncesi yapılan yoga sınavının öğrencilere faydalı olduğunu belirten yoga eğitmeni Halil Çuhadaroğlu" öğrenciler TEOG nedeniyle çok yoğun bir baskı altındalar. Biz beraber yaptığımız yoga ile öğrencilerin kaslarını gevşetici hareketler yaptık. Bu tür egzersizler sadece sınav için değil, günlük yaşamımızda bize çok kolaylık sağlayacaktır" dedi.

        (İDR

        21.04.2017 19:08:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler