Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pinhani 23 Nisan'da Küçükçekmece'de

        - Pinhani grubu, minik dansçı ve müzisyenler ile 23 Nisan'a özel kutlama

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, çocuklar ve gençler tarafından beğeniyle dinlenen Pinhani grubu Küçükçekmece'de sahne alacak. Kutlamalara, Küçükçekmece Müzik Akademisi Minikler Perküsyon grubu ve halk oyunları ile modern dans grubu da katılacak.

        Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Pazar günü Küçükçekmece'nin minik müzisyen ve dansçıları büyük bir gösteriye imza atmaya hazırlanıyor. Küçükçekmece Belediyesinin düzenleyeceği etkinlikte, Müzik Akademisi Minikler Perküsyon grubu ve halk oyunları ile modern dans grubunun yanı sıra Pinhani grubu da sahne alacak. Öte yandan Selçuklu Parkı Amfi Tiyatro'da, 14.00'da yapılacak etkinlikte, Küçükçekmece Belediyesi kursiyerleri bağlama ve keman performansı sergileyecek.

        (HB-MK-Y)

        22.04.2017 11:23:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler