Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maşa ve Koca Ayı Tekirdağ'da

        (Fotoğraflı)

        Yakup Güler

        TEKİRDAĞ (İHA) - Çocuklar tarafından sevilerek izlenen çizgi film karakterleri Maşa ve Koca Ayı Tekirdağlı çocuklar ile bir araya geldi.

        Süleymanpaşa ilçesinde, Tekira AVM tarafından düzenlenen Maşa ve Koca Ayı etkinliğinde çocuklar sevdikleri çizgi film karakterlerinin maskotları tarafından sunulan gösterilerle gönlünce eğlendi. Alışveriş merkezinin zemin katında oluşturulan platformda Koca Ayı'nın ağaç evi kuruldu, Maşa ve Koca Ayı maskotları da sahnede moderatör desteğiyle çocuklarla çeşitli aktiviteler yaparak minik ziyaretçilere uzun yıllar hatırlayacakları bir gün yaşattı.

        Alışveriş merkezinden yapılan açıklamada, ziyaretçilerin etkinlikten ücretsiz faydalanabileceği ve etkinliğin 23 Nisan'da da saat 12.45'ten 18.00'e kadar devam edeceği kaydedildi.

        (YG-ÖK-Y)

        22.04.2017 15:12:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler