Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da geleneksel çocuk şenliği

        - Geleneksel çocuk şenliğinde bir araya gelen yetim çocuklar neşeli anlar yaşadı

        (Fotoğraflı)

        Yunus Özhanlı

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da, 'Geleneksel Çocuk Şenliği' programı kapsamında bir araya gelen yetim çocuklar neşeli anlar yaşadı.

        İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi ve Fırat Üniversitesi (FÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü tarafından 'Geleneksel Çocuk Şenliği' programının ikincisi düzenlendi. Programda uçurtma uçurmadan ip atlamaya, yumurta yarışından yöresel oyunlara kadar bir çok oyunu oynayan 100 yetim çocuk doyasıya eğlendi. FÜ Kültür Park'ta düzenlenen programa FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı, İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Kadınlar Birim Başkanı Gülsüm Sönmez, FÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü öğrencileri ve yetim çocuklar katıldı.

        FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı, Geleneksel Çocuk Şenliğinde uçurtma uçurma, çuval giyme, halat çekme ve benzeri oyunlarla yetim çocuklarla güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.

        Geleneksel Çocuk Şenliğinin ikincisini gerçekleştirdiklerini dile getiren İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Kadın Birim Başkanı Gülsüm Sönmez, amaçlarının mazlumun, yetimin yüzünü güldürmek olduğunu belirtti.

        (YÖ-HiV-Y)

        22.04.2017 16:52:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler