Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havran'da yaşlılara devlet desteği

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) -Havran Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 'Yaşlı Bakım Kursu'nu bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

        Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen törene, Kaymakam Ahmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu ve protokol üyeleri ile kursiyerlerin yakınları katıldı.

        Kaymakamlık, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu programı başarıyla tamamlayan kursiyerlere, sosyal yaşamdaki dezavantajlı gruplardan olan yaşlıların bakımı ve hanelerinin temizliği konularında eğitim verildi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, "Projeye destek verip kursun başarıyla sonuçlanmasında katkıları bulunan başta Kaymakamımız Ahmet Türköz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Mehmet Kuru olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederiz" dedi.

        (FT-BT)

        22.04.2017 19:40:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler