Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nisan ayında Simav beyaza büründü

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde, dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. İlçe merkezindeki kar yağışı yüksek kesimlerde ulaşımı olumsuz etkiledi. Simav Emet karayolunu 20'inci kilometresindeki Gölcük Yörük yaylasında kış manzaralarını aratmayan görüntüler ortaya çıktı.

        Karayolları ekiplerince alınan tedbirler sonucu kayda değer bir kazanın olmadığı belirtilirken, kış lastiklerini çıkaran araçların dağ yollarında zorlandığı bildirildi.

        Alınan bilgiye göre, Simav İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çiftçileri ve soğuk seracıları don tehlikesine karşı uyardı. 23 Nisan öncesi yağan kar, özellikle bayram hazırlığı yapan öğrencileri üzdü. Vatandaşlar, gece saatlerindeki kar yağışı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi, fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdi. (MEİ-EFE)

        23.04.2017 14:10:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler