Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        En renkli kutlama Kacagür'de yapıldı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Kılınç

        AYDIN (İHA) - Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Aydın'da çeşitli etkinliklerle kutlanırken en renkli kutlama Aydın'ın ilgiye en muhtaç köylerinden biri olan Efeler İlçesi Kocagür Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Okuldaki 23 Nisan kutlamaları yediden yetmişe tüm köy halkının katılımı ile yapıldı.

        OKT Trailer firması tarafından başlatılan "Geleceğim Benimdir Junior" projesi kapsamında köydeki kutlamalarda her türlü ayrıntı göz önünde tutuldu. Sabah saatlerinde OKT tarafından okul bahçesinde lokma çadırları kuruldu. Öğrencilerin yanı sıra köylülere de lokma dağıtıldı.

        Okul öğrencileri tarafından hazırlanan program kapsamında gösteriler saatlerce devam etti. Çocuklarla birlikte velilerin de eğlenip 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı'nı kutladığı köyde yediden yetmişe herkes bayram havası yaşadı.

        23.04.2017 16:24:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler