Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç Kaymek öğrencilerinin sinema keyfi

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Genç KAYMEK, TOKİ'deki tesislerinde öğrencilerine sinema imkanı da sunuyor.

        Büyükşehir Belediyesi, Genç KAYMEK ile öğrencilere eğitim desteğinin yanı sıra sosyal imkanlar da sunuyor. KAYMEK bünyesinde faaliyet gösteren Genç KAYMEK biriminde yaklaşık 6 bin öğrenci eğitim görüyor.

        Genç KAYMEK Gençlik Merkezleri, bünyesinde bulunan öğrencilerin moral ve motivelerini yükseltmek amacıyla TOKİ tesisindeki sinema salonunda sinema günleri düzenlendi. 10 merkezden yaklaşık 6 bin öğrencinin belirli periyotlarla katıldığı sinema etkinliğinde öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı. Öğrencilere film aralarında da Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlıklar sunuldu.

        (SK)

        24.04.2017 10:27:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler