Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenci topluluğundan Başkan Asya'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Hayırda Buluşanlar Öğrenci Topluluğu gönüllülerini makamında ağırladı.

        MŞÜ Hayırda Buluşanlar Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Elemanı Hatip Erdoğmuş ve topluluk gönüllüleri, Belediye Başkanı Feyat Asya'yı ziyaret etti. Başkan Asya, makamında ağırladığı gençlerle çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Gençlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Asya, öğrencilere yönelik yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

        Üniversite öğrencilerinden gelen talep ve önerileri hemen değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Feyat Asya, gençlerin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak çalışmalar yaptıklarını söyledi. Üniversite öğrencilerinin en büyük sıkıntılarından biri olan ulaşım konusunu kısa bir sürede çözüme kavuşturduklarını kaydeden Başkan Asya, bunun yanı sıra öğrencilerin ihtiyaç duyduğu birçok çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirtti.

        Rutin çalışmaların yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da faaliyetler yürüttüklerini vurgulayan Başkan Feyat Asya, gençlere yönelik birçok etkinlik yaptıklarını ve bu etkinlikleri devam ettireceklerini ifade etti. 'Ortak Akıl Birlikte Yönetim' anlayışı ile çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Asya, görev süresi içinde başlattığı istişare geleneğini sürdürmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

        Başkan Asya, konuşmasının ardından öğrencilerin talep ve önerilerini not aldı. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

        (NA-MSA-Y)

        24.04.2017 12:17:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler