Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversiteli öğrenciler Şehit Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Hasan Ay

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde üniversite öğrencileri 15 Temmuz'un kahramanlarından Şehit Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret etti.

        Reşadiye Belediyesi ve Diyanet-Sen Reşadiye Şubesi Başkanı Mustafa Özay tarafından organize edilen gezide, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Reşadiye Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenim gören üniversiteli 45 kız öğrenci, darbe girişimi gecesi şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret etti. Öğrenciler, Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi'nde bulunan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in bulunduğu kabristanı ziyaret ederek, 15 Temmuz gecesi bir kahramanlık örneği sergileyen Şehit Ömer Halisdemir'i unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını dile getirdi.

        Öğrenciler daha sonra kalp krizi sonucu vefat eden annesi 69 yaşındaki Fadimana Halisdemir kabrini de ziyaret ederek dua etti.

        (UY-Y-)

        24.04.2017 15:11:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler