Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'den ESOB'a teşekkür ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, referandum sonrası sivil toplum örgütlerine teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Yurdunuseven, beraberindeki teşkilat üyeleri ile Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) başkanı Abdülkadir Konak'ı ziyaret etti.

        16 Nisan öncesi 'evet' kararını ilk açıklayan sivil toplum örgütü olan ESOB'u ziyaret eden Başkan Yurdunuseven, "Ocak ayının son günlerinde evet kararını ilk açıklayan ESOB olmuştur. Startı ilk veren Sayın Konak başkanlığındaki birliğimize teşekkür ediyoruz. Bizler de AK Parti olarak ilk teşekkür ziyaretimizi Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne gerçekleştirdik" dedi.

        ESOB Başkanı Konak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Önemli olan referandumda başarılı olmaktır. Sonuçtan memnunuz" diye konuştu.

        (HK-GC-

        24.04.2017 15:18:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler