Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik öğrenciler 23 Nisan'ı kutladı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediyesine bağlı Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezinde eğitim gören minik öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gösteriler düzenleyerek eğlendiler.

        Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi ana sınıfı öğrencileri sadece ülkemizde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenledikleri etkinliklerle ilgi odağı oldular. Minik öğrenciler söyledikleri şarkılarla, ilahilerle ve tiyatro gösterileriyle kendilerini izleyenlere hayran bıraktı.

        Öğrencilerin sergilediği etkinliklere onları izleyen velilerde eşlik ederek destek verirken, program sonrasında Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi ana sınıfında eğitim gören bir öğrencinin doğum günü kutlandı.

        (KU-SD-Y)

        24.04.2017 15:47:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler