Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YIL-MEK'ten hat ve tezhip sergisi

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) öğrencilerinin düzenlediği hat ve tezhip sanatı kursu sergisi ilgi gördü.

        Kent Meydanı AVM'deki sanat galerisinde açılan sergide, kursiyerlerin aldıkları eğitim sonucu hazırladıkları hat ve tezhip çalışmaları teşhir edildi. Yıldırım Belediyesi'ne kendilerine sunulan bu fırsattan dolayı teşekkür eden kursiyerler, eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. YIL-MEK'te 2016 - 2017 eğitim öğretim döneminde işaret dilinden cam üflemeye, piyanodan, takı tasarım, hat, kazaz, bağlama, Osmanlıca, iğne oyasına kadar 80 farklı branşta 12 bin 670 kursiyer eğitim görüyor. 44 farklı noktada ücretsiz olarak verilen kurslardan herkes faydalanarak meslek sahibi olabiliyor.

        (MŞ)

        24.04.2017 16:31:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler