Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sequa Türkiye Temsilcisi Aynur Kuytu Kilis'te

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Sequa Türkiye Temsilcisi Aynur Kuytu ve Sequa üyeleri Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'yı ziyaret etti.

        Belediye Başkanı Hasan Kara'nın girişimleri ile faaliyete geçen Kilis Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarına destek veren ve desteklerini devam ettiren Sequa Türkiye Temsilcisi Aynur Kuytu ve Sequa üyeleri olan farklı meslek odalarının yöneticileri, Başkan Kara'yı ziyarete geldi. Üyelere Kilis Belediyesi Bayan Meslek Edindirme kursları gezdirilerek, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi. Yaptıkları yerinde inceleme ile çalışma ve faaliyetleri yakından gözlemleyen Sequa ekibi böylesine başarılı bir ekiple karşılaşmayı beklemediklerini belirterek, gördükleri karşısında hayran kaldıklarını ifade etti.

        Sequa ekibi, Kilis Belediye Başkanı Kara, merkezdeki tüm bayan ve gönüllü personelleri başarılı çalışmaları nedeniyle kutladı.

        (MAD-SD-Y)

        24.04.2017 16:31:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler