Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de Dicle üniversitesi rüzgarı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Üniversitesi (DÜ), Türkiye'nin birçok ilinde düzenlenen Yükseköğretim Fuarlarına katılmaya devam ediyor.

        DÜ Mersin'de EKET Fuarcılık tarafından düzenlen "Tercih Günleri" eğitim fuarında öğrencilerle buluştu. Mersin Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen fuara, öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Eğitim Fuarı'nda çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesi yer aldı. Üniversite tanıtım temsilcisi Faysal Özdemir tarafından DÜ tanıtım standını ziyaret eden öğrenci, öğrenci velileri ve rehber öğretmenlere tanıtıcı bilgiler verildi. Standı ziyaret eden öğrencilere DÜ'nün tüm eğitim birimlerinin yanı sıra şehrin ve üniversitenin sosyal, sportif ve kültürel olanakları detaylı şekilde anlatıldı. Fuarı ziyaret eden öğrencilerin DÜ Tıp Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve diğer fakültelere rağbet ettiği gözlemlendi.

        (İHA-MP-Y)

        24.04.2017 16:51:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler