Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Okul için değil hayat için öğrenmeli'

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi Kültür merkezi İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Sedat Örsel´i konuk etti.

        Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Sedat Örsel, Lise öğrencileriyle Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde "İletişim sohbetlerinde bir araya geldi. Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen "Okul İçin Değil Hayat İçin Öğren" semineri'ne Düzce Belediyesi Başkan vekili Salih Keskinli de katıldı. Keyifli söyleşide kültür ve nezaketin başarının anahtarı olduğunu belirten Örsel, günümüzde kültüre, nezakete ve hoşgörüye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekti. İlgiyle dinlenen söyleşide okul için değil, hayat için öğrenmenin önemine değinen Sedat Örsel, "Hayatta başarılı olmanın iki temel esası vardır; sevdiğiniz işi yapın ve sevdiğinizle yaşayın" dedi.

        (TT-RFK-Y)

        25.04.2017 11:39:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler