Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESED Projesi kapsamında Bursa gezisi gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 2015 EDES Programı Dikkat Eder Misiniz? Projesi kapsamında 136 öğrenci, veli, öğretmen ve idarecinin katılımıyla Bursa gezisi düzenlendi.

        Proje kapsamında merkez ilçedeki muhtelif okullarda, dikkat eksikliği ve hiperaktivite sorunu yaşayan çocukların veli ve öğretmenleri, sıra dışı etkinliklere katılarak farkındalık oluşturma ve günlük hayata adaptasyonu amaçlayan faaliyetler ile hedef kitledeki çocukların toplumsal ortamlardaki davranışlarını gözlemleme fırsatı buldular. Bu vesileyle hedef grup ailelerin motivasyonu artırıldı. Aile ve öğretmenlere aynı anda çocukları günlük hayatta beraber izleme fırsatı sağlandı. Merkez ilçedeki anaokulu, ilkokul ve ortaokul olmak üzere 11 okul ve kurumdan özellikle dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi olan öğrencilerin, veli ve öğretmenleri mihmandarlığında katıldıkları gezi, sabah Hükümet Meydanından hareket ederek geziye başladı. Gezici grup ilk olarak Bursa'ya bağlı Cumalıkızık köyünde köy kahvaltısı yaparak, Kaplıkaya Cazibe Merkezi ve Akvaryumu ziyareti, Kestel durağından Acemler durağına kadar süren tramvayla seyahat tecrübesi yaşadılar. Ardından Bursa Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret eden grup, bir alışveriş merkezinde geçirilen serbest zamanın ardından akşam yemeğini de yedikten sonra Bilecik´e döndüler.

        Tüm katılımcıların masrafları, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından proje bütçesinden karşılanarak, katılımcılara proje yaka kartları, logolu proje şapka ve tişörtleri de hediye edildi.

        (CKT-DA-Y)

        25.04.2017 13:59:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler