Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman ÇATOM 'Doğudan batıya uzanan kadın eli' sergisine katılacak

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM), İstanbul'da, 12'ncisi düzenlenecek 'Doğudan batıya uzanan kadın eli' sergisine katılacak.

        3- 21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da, 12'incisi düzenlenecek olan 'Doğudan batıya uzanan kadın eli" sergisine GAP idaresine bağlı 9 Çok Amaçlı Toplum Merkezinin katılımıyla gerçekleşecek. Düzenlenecek olan sergide Adıyaman Çok Amaçlı Toplum Merkezinde yaklaşık 200 kursiyerin 6 ay boyunca yapmış oldukları çalışmalar sahnelenecek. Cam işi, plaj kıyafetleri, şal, kolye, yöresel çantalar, iğne oyaları, yazmalar gibi bir çok el işi ürünü İstanbul'da sergilenecek.

        Düzenlenen sergiyle ilgili açıklamalarda bulunan ÇATOM Sorumlusu Zeynep Erdem, serginin hayırlara vesile olmasını dilediğini ve sergide emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ettiklerini söyledi.

        (CK-SD-Y)

        25.04.2017 16:03:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler