Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEOG Sınavında öğrenciler içerde, aileler ise dışarıda ter döktü

        (Fotoğraflı)

        Burak Tekin

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tüm Türkiye'de olduğu gibi Eskişehir'de de Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına katılan binlerce 8'inci sınıf öğrencisini aileleri yalnız bırakmadı.

        Türkiye genelinde bugün 1'nci oturumu yapılan TEOG sınavı, Eskişehir'de de heycan içinde gerçekleşiyor. Bu oturumda Tükrçe, Matematik ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava girecek olan öğrenciler, saat 09.00'da başlayan sınavları için erkenden okullarına geldi. Saat 12.00'a kadar sürecek olan sınavlar için öğrenciler sınıflarda ter dökerken, aileleri ise dışarda heyecanlı bekleyişlerini sürdürdü.

        TEOG sınavının ikinci oturumu ise yarın Fen Bilimleri, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil sınavlarıyla devam edecek.

        (BRK-MET-Y)

        26.04.2017 09:25:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler