Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'dan Çanakkale'ye 100 vefalı öğrenci

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav İlçesinde, 'Simav İmam Hatip Mezunları Derneği' (SİHMED) tarafından, Çanakkale Kara Savaşları'nın 102'inci yıl dönümü münasebetiyle 100 İmam Hatipli öğrenci Çanakkale'ye gitti. Yatsı namazından sonra, Ağa cami önünde yapılan duanın ardından, SİHMED Başkanı Ali Zengin, Çanakkale'ye yapılan gezinin geleneksel olarak her yıl tekrarlandığını belirtti. Zengin " Simav'da İmam Hatip Ortaokulu'na bu yıl kayıt olan 100 öğrencimiz için Çanakkale gezisi düzenledik. Çanakkale kara savaşlarının 102'inci yıl dönümünde vefa yürüyüşü ve şehitlik ziyaretlerinin yapılmasını planladık" dedi.

        Simav İmam Hatip Mezunları Derneği (SİHMED) tarafından düzenlenen Çanakkale gezisine giden öğrencilerle birlikte, Dernek Başkanı Ali Zengin, Simav İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz, Simav İmam Hatip Ortaokulu Müdür Başyardımcısı Muammer Şen de rehber olarak katıldı. (MEİ-EFE)

        26.04.2017 10:52:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler