Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TBB'den Uludere Belediyesine iş makinesi desteği

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Şırnak'ın Uludere Belediyesine yeni bir iş makinesi hibe edildi.

        Uludere Belediye Başkan vekili Fatih Yakınoğlu, Türkiye Belediyeler Birliğine yapmış oldukları girişimler sonucunda belediyeye kepçe hibe edildiğini söyledi. Yakınoğlu, "İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda belediyemize kepçe kazandırdık. İlçemiz halkına her türlü belediye hizmetlerini daha verimli bir şekilde sunabilmemiz için bu tip ekipmanlar zorun hale gelmektedir. Sağ olsunlar talebimiz Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hızlı bir şekilde yerine getirildi. Bugün itibariyle iş makinesi belediyemizin hizmetine girmiştir. Bu iş makinesi daha etkin ve verimli bir şekilde Uludere halkına hizmet sunmamıza vesile olacaktır. Belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

        (AYZ-MP-Y)

        26.04.2017 15:04:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler