Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melen su park 6 ay içinde bitecek

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce'nin vizyon projesi olan "Melen Su Park 1. Etap" için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in "Düzce'nin Akciğeri" olarak nitelediği alanda proje detayları ortaya çıkmaya başladı.

        Düzce'nin ve Düzce Belediyesinin vizyon projelerinden biri olan "Melen Su Park 1. Etap" inşaatında çalışmalar devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in de yakından takip ettiği inşaat alanında proje detayları şekillenmeye başladı. Proje içeriğinde yer alan çelik asma köprünün büyük bir kısmı tamamlanırken Park içinde yer alacak spor, oyun ve mesire alanlarının da ilk düzenlemeleri yapılıyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in 'Düzce'nin Akciğeri' olarak nitelendirdiği alandaki çalışmaların 6 ay içinde bitirilmesi planlanıyor.

        (TT-AY)

        26.04.2017 15:05:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler