Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepeli karateciler, şampiyonadan madalyalarla döndü

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Minik-Yıldız Türkiye Karate Şampiyonası müsabakaları sona ererken, Kartepe Belediyespor Kulübü sporcuları şampiyonadan madalyalarla döndü.

        Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Minik - Yıldız Türkiye Karate Şampiyonası tamamlandı. 11-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Minik- Yıldız Türkiye Karate Şampiyonası'nda 60 ilden 2 bin 257 sporcu madalya için yarıştı. Organizasyon boyunca kata da 14 ferdi 6 takım; kumite de ise 49 ferdi dalda madalya sahiplerini buldu. Organizasyonda 86 sporcu ile yer alan Kocaeli, kazandığı yedi altın, dört gümüş, altı bronz madalya ile iller arasında üçüncü oldu. Kartepe Belediyespor Kulübü, şampiyonaya 5 sporcusu ile katılım sağlarken, kulüp sporcuları şampiyonadan madalyalarla döndü. Sporculardan, 2005 doğumlu Esma Hatun Tamyüksel, 50 kilogram yıldızlar kategorisinde birinci olurken, 2004 doğumlu Aysima Hatice Kurt ise 54 kilogram yıldızlar kategorisinde üçüncü oldu.

        Kartepeli sporcular, 19-21 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Balkan Karate Şampiyonası'nda da Türkiye''yi Milli Takım forması ile temsil edecek.

        (IG-AY)

        27.04.2017 10:56:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler