Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa'da sevgi ve azmin sergisi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ressam Savaş Öztürk'ün resim sergisinin açılışının gerçekleştirdi.

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 32 yıldır annesi Bilge Öztürk'ün desteğiyle girdiği tüm savaşları kazanan ressam Savaş Öztürk'ün resim sergisinin açılışının gerçekleştirdi. Başkan Uysal daha sonra Muratpaşa Belediyesi fuayesinde açılan Öztürk'ün sergisini gezdi.

        Anne karnındayken böbrek sorunu yaşayan Ressam Savaş Öztürk'ün doğduğunda bir böbreği iflas etmiş, diğer böbreği de yüzde 70'i hasar görmüştü. Doktorların "Yaşaması mucize" dediği Öztürk, yaşama tutunarak ressam olan kuzeni Berrin İlhan'dan resim dersleri almaya başladı.

        Savaş Öztürk, soyut resme yönelirken tablolarındaki renk uyumu neredeyse mükemmele yakın bir noktaya ulaştı. Bugüne kadar 40'ın üzerinde tablo yapan ressam Öztürk, kişisel sergisini Muratpaşa Belediyesi fuayesinde açtı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        27.04.2017 11:16:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler