Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç sporcular Bozüyük Şehir Müzesi'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi tarafından gençleri spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla başlatılan spor etkinlikleri kapsamında masa tenisine devam eden kursiyerler Bozüyük Şehir Müzesi'ni ziyaret etti.

        Uzman rehber tarafından müzede bulunan eserler ve Bozüyük tarihi hakkında ayrıntılı bilgi alan genç sporcular Bozüyük'ün geçmişi hakkında pek çok bilgi edindi. Müzeden oldukça etkilenen öğrenciler anlatılanları büyük bir dikkatle dinledi. Müze gezisini tamamlayan çocuklar gezi sonrasında müze önünde, bahçede sergilenen tarihi tankın ve traktörün önünde hatıra fotoğrafı çektirirken Bozüyük Belediyesi'ne ve Başkan Bakıcı'ya bu muhteşem hizmet için teşekkür ettiler.

        (FSİ-MET-Y)

        27.04.2017 11:45:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler