Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaca'nın şampiyon gençlerine baklava dopingi

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Ortaca Belediyespor'un namağlup Muğla şampiyonu olan U-19 takımı ile Play-Off'da mücadele edecek U-16 takımına baklava ikramı yapıldı.

        Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan Ortaca Belediyespor U-19 takımı ile Play-Off'larda mücadele edecek olan U-16 takımı, antrenörler Serdar Işık ve Şenol Ocak yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

        Antepli baklavacı Halil Dinç, Ortaca Belediyespor tesislerine gelerek, hazırlıklarını sürdüren U-19 ve U16 takımına tatlı ikramında bulundu.

        Ortaca Belediyespor Başkanı Süleyman Dağdelen ile bir süre futbolcuların antrenmanını takip eden Dinç, çalışmaların ardından futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti.

        Zorlu maçlar öncesi her iki takımada moral vermek istediğini aktaran Halil Dinç, futbolculara ve antrenörlere başarı diledi. Başkan Dağdelen ve antrenörler ise göstermiş olduğu destek için Dinç'e teşekkür etti.

        (CC-MB-Y)

        27.04.2017 13:48:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler