Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi'de Peyzaj Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Develi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri baharın gelmesiyle birlikte peyzaj çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı.

        Çalışmalar kapsamında trafikteki görüş açısını daralttığı için orta refüjlerde bulunan çit mazılarını söken ekipler yerine bodur fidan, spiral leyladip, süs elması, süs eriği, süs kirazı gibi bitkilerle orta refüjleri süsledi. Ayrıca, Kasım ayında 60 bin civarında lale kökü eken ekiplerin diktiği lalelerin açmasıyla da Develi'deki bahar kendini daha da gösterdi.

        Develi girişlerine, park çevrelerine ve orta refüjlere dikilen lalelerin görüntüsünden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Develi halkı yürütülen çalışmalardan dolayı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'a da teşekkürlerini iletti.

        (AG-AÖ-Y)

        27.04.2017 13:52:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler