Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genel Başkan Vekili Doğan, Genel Müdür Eroğlu'nu ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Onur Altındağ

        ZONGULDAK (İHA) - Enerji Bir-Sen Genel Başkan vekili Mehmet Doğan ve beraberindeki heyet, TTK Genel Müdür vekilliği görevine atanan Kazım Eroğlu'nu ziyaret etti.

        Enerji Bir-Sen yönetimi; TTK Genel Müdürlüğüne atanan Kazım Eroğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Enerji Bir- Sen Sendikası Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Gürkan Kaya, Reşit Gürbüz, Zonguldak Şubesi Başkanı Sedat Güngör ve şube yönetimi katıldı.

        Ziyarette konuşan Mehmet Doğan, "Enerji Bir-Sen camiası olarak kurum ve kamu çalışanları adına yapılacak güzel ve verimli işlerde Sayın Genel Müdürümüz Kazım Eroğlu'nun yanında olacağız" dedi. Doğan, başarıya ulaşmada özellikle tarafların bir araya gelerek istişare etmesinin önemine vurgu yaptı. Genel Müdür Kazım Eroğlu da dilek ve başarı temennilerine teşekkür ederek, "Hep beraber elimizden gayreti göstererek TTK'nın daha iyi yerlere gelmesini sağlayacağız" dedi.

        Enerji Bir-Sen heyeti, daha sonrasında Çatalağzı Sosyal tesislerinde EÜAŞ ve TEİAŞ'taki üyeleriyle istişare toplantısı yaparak üyelerin talepleri dinlendi.

        (OA-OA-Y)

        27.04.2017 14:11:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler