Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yamanlar'da dolu dolu bahar

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Karşıyaka Belediyesi Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı, bahar aylarının gelişiyle birlikte doğaseverlerin buluşma noktası oldu. Karşıyaka merkeze sadece birkaç dakika mesafedeki alana gelen konuklar; yoğun kent yaşamına mola verip yeşille kucaklaşıyor, güzel havanın tadını çıkarıyor.

        Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı'nda bahar mevsimi hareketli başladı. Öğrenci gruplarından ailelere kadar her kesimden ziyaretçilere ev sahipliği yapan tesis, özellikle hafta sonları dolup taşıyor. Tertemiz çam havası ve doyumsuz manzaranın yanı sıra, tesisin donanımı da konuklara dopdolu bir gün geçirme imkanı sunuyor.

        Mangaldan paintball sahasına

        Doğanın güzelliklerinin hizmet ve konforla buluştuğu alanda; sabit mangallar, otopark, çeşme, umumi tuvaletler, arıtma tesisi ve yangın dolapları yer alıyor. Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı bünyesinde 2015 yılında oluşturulan Paintball Sahası da başta gençler olmak üzere, eğlence ve adrenalin tutkunlarından büyük ilgi görüyor. Tesisteki modern restoran ise kahvaltı servisiyle halka hizmet vermeye devam ediyor.

        "Herkesi bekliyoruz"

        Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı'nı halktan gelen talepleri de dikkate alarak geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam ettiklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "İlçe merkezine sadece birkaç dakika uzaklıkta, ormanın içinde, eşsiz bir piknik ve mesire alanı olan tesisimizin gördüğü ilgiden çok memnunuz. İzmir'in dört bir yanından gelen yurttaşlarımız doğayla baş başa kahvaltı ve piknik keyfi yaparken, oyunlar ve sporla da eğlenceli saatler geçirme fırsatı buluyor. Herkesi bu güzel bahar günlerinde bu keyfi paylaşmaya, Yamanlar'a bekliyoruz" dedi.

        (MY)

        28.04.2017 10:18:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler