Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağlar Belediyesi'nin kültür ve sanat kayıtları başladı

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi kültür ve sanat alanlarında her yıl düzenlediği kurs kayıtları kapsamında bu yıl bahar dönemi kurslarını başlattı.

        Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bahar dönemi kurs kayıtları başladı. Kültür ve sanat alanlarında verilecek olan kurslardan 08 yaş ve üzerindeki her birey kayıt yapabilir. Alanlarında uzman olan eğitmenler tarafından verilecek kurslardan çocuk, genç ve yetişkinler ayrı ayrı sınıflarda ders alacaktır. Gitar, resim, bağlama, arbane, çocuk ritm, kaval, satranç ve halk dansları alanlarında kurslar verilecektir. Kurslar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün merkezinde ve Yeniköy, Mevlana Halit ve Kaynartepe Halk Evleri'nde verilecektir.

        Kayıt başvurularının DEDAŞ karşısında bulunan Ayşe Şan Parkı Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde alınacağı belirtildi.

        (İHA-AKK-Y)

        28.04.2017 12:24:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler