Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emniyetten broşürlü uyarı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis(TDP) Büro Amirliği tarafından 'dolandırıcılık, hırsızlık, cinsel istismar ve oto hırsızlık' olaylarına karşı vatandaşlara uyarıcı broşürler dağıtıldı.

        Fatsa'da galericilerin yoğun olduğu Kurtuluş Mahallesi ve farklı mahallerde bulunan esnaflara ve vatandaşlara broşürler dağıtan Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, vatandaşlara önemli bilgiler verdiler.

        Galericiler özellikle uyarıldı

        Çalıntı otoya karşı galerici esnafını uyaran TDP görevlileri, "Yetkili bayiler aracılığı ile satılan araçları tercih edin. Belgeler ile oto üzerindeki şasi motor numarası bilgilerinin aynı olup olmadığına bakın. Motorlu araç tescil belgesindeki bilgilerin doğruluğunu internetten e-devletten kontrol edin. Oto satın alırken kontak ve kilit sistemlerinde oynama var mı yok mu kontrol edin. Yedek anahtarını almayı unutmayın. Şüpheli durumlarda polisi arayın" dediler.

        (AA-SLH-Y)

        28.04.2017 12:26:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler