Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nizip MYO Öğrencilerinden Örnek TDP Projesi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in Nizip ilçesinde üniversite öğrencileri bastırdıkları el broşürleri ile 15 temmuz gecesinde yaşanılanları hatırlatıyor.

        Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Veliddin Çiftçi tarafından Gıda Teknolojisi Programı öğrencileriyle birlikte yürütülen "15 Temmuz Şehit ve Gazileri" Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında Nizip genelinde toplumsal bilinci artırma çalışmaları yürütülüyor. Proje ile toplumsal duyarlılığı, hoşgörüyü, üniversite toplum birlikteliğini, milli birlik ve beraberliği vurgulamaya çalışıldığını belirten Öğr. Gör. Çiftci, Nizip genelinde ulaşabildikleri esnaf ve halka 'Gençlik Darbeye Karşı' sloganıyla hazırlamış oldukları afiş ve broşürlerle darbelere karşı farkındalık edinmek amacıyla çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Öğr. Gör. Çiftci, Nizip genelinde 100 civarında afiş ve 2 bin civarında el broşürü bastırdıklarını hatırlattı. Demokrasiye sahip çıkmak adına 15 Temmuz Şehitleri ve bugüne kadar vatan için can vermiş tüm şehitleri kapsayan bir anı, görüş defteri oluşturma çabalarının sürdüğünü kaydeden Çiftçi, projede canla başla çalışan tüm öğrencilerine teşekkür etti.

        (SD-Y)

        28.04.2017 12:48:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler