Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Final Okulları, rakibine set vermeden kazandı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Türkiye Yarı Final Play-off ilk maçında Atakum Özel Samsun Ses Okulları ile karşılaşan Kayseri Final Okulları rakibine set vermeden kazandı.

        Kayseri Final Okulları, A Genç voleybol takımı göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Oynadığı başarılı oyun ve aldığı sonuçlar ile dikkat çeken kırmızı- beyazlı takım son olarak Türkiye Yarı Finallerinde karşılaştığı Atakum Özel Samsun Ses Okulları'nı 3-0 mağlup ederek Türkiye Finalleri öncesinde büyük avantaj sağladı.

        Organize Sanayi Bölgesel Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde rakibi ile karşı karşıya gelen Kayseri Final Okulları ilk iki sette rakibini 25-17'lik skorlar ile mağlup ederek setlerde 2-0 öne geçti. Üçüncü sette de rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Kayseri Final Okulları, seti 25-19, maçı da 3-0'lık sonuç ile kazanarak ikinci maç öncesinde büyük avantaj sağladı.

        Kayseri Final Okulları, Samsun'da oynanacak olan final maçı öncesinde rakibini mağlup etmesi veya rakibine 3-2 mağlup olması halinde adını Türkiye'de son 8 takım arasına yazdırmayı başaracak. Temsilcimiz rakibine 3-0 veya 3-1 mağlup olması halinde ise finale çıkacak son takım 3.maçın ardından belli olacak.

        SALON: Organize Sanayi Bölgesel Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi

        HAKEMLER: Barış Turan** Hakan Avcı Doğan**

        ÖZEL KAYSERİ FİNAL ANADOLU LİSESİ: Zeyneb Ülkü, L.Eda Ünal, Ümüş Ünal, Dilek Dicle, Zehra Karagöz, Hande Albayrak, Busenur Duman, Neriman Korkmaz

        ATAKUM ÖZEL SAMSUN SES OKULLARI: Defne Ünal, L.Dilan Ulusal, Zeynep Özbıçak* Hilal Duyar* Eylül Açelya* İlayda Burcu* Buse Yüksel* Berfin Şahin* Merve Gül* Nur Banu* Esin Aslan*

        SETLER: 1.Set: 25 - 17 (Özel Kayseri Final Anadolu Lisesi) 2.Set: 25 - 17 (Özel Kayseri Final Anadolu Lisesi) 3.Set: 25 - 19 (Özel Kayseri Final Anadolu Lisesi)

        (AÖ-Y)

        28.04.2017 13:27:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler