Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TCDD'den ilaçlama uyarısı

        KAYSERİ (İHA) - TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda Sivas-Kayseri arasındaki demiryolunda ilaçlama yapılacağı uyarısında bulunuldu.

        TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada otla mücadele kapsamında 2-3 Mayıs tarihleri arasında Sivas-Kayseri il sınırları içindeki demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde ilaçlama yapılacağı duyuruldu. Otla mücadelede kullanılan ilaçların insan ve hayvan sağlığını tehdit edici özellikler taşıdığı belirtilerek, "Demiryolu güzergâhı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren on gün boyunca vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları ve dikkatli olmaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı yapmamaları önemle duyurulur" uyarısı yapıldı.

        (AÖ-Y)

        28.04.2017 14:49:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler