Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit annesi son yolculuğuna uğurlandı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Kırşehir'de 2014 yılında otobüs kazasında şehit düşen polis memuru Abdullah Kılıç'ın kalp krizi sonucu ölen 60 yaşındaki annesi Şemsi Kılıç son yolculuğuna uğurlandı.

        Kırşehir'de çevik kuvvet otobüsünün devrildiği kazada şehit olan 3 polis memurundan 32 yaşındaki Abdullah Kılıç'ın annesi Şemsi Kılıç geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Kılıç'ın Eyüp Sultan Camisi'nde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına Sivas Valisi Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, eşi Halis Kılıç, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Kılıç, Yukarı Tekke Mezarlığına defnedildi.

        (UY-Y-)

        28.04.2017 16:52:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler