Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vezirhan'da Futbol Turnuvası Tertip Komitesinden oyunculara ceza yağdı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Vezirhan Belediyesi tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen gelenek Bahar Futbol Turnuvası'nın 8'inci günü öncesi oyunculara ceza yağdı.

        Futbol Turnuvası Tertip Komitesinden tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bugün 8'inci günü olan Bahar Futbol Turnuvamızda 14 maç oynanmış olup bazı maçlarda çıkan olaylar ve gösterilen kartlar sonucu komitemiz toplanıp kararların değerlendirmesini yapmıştır. Buna göre ; Kervansaray takımından Mehmet Karaman 2 maç, Demisaş takımından Halil Kurt 3 maç, Çikaskondikas takımından Burak Arabacı 3 maç ceza almıştır. San Marino takımından Akıncılar maçında kırmızı kart gören Gökay Çoban'ın cezası 1 maça indirilmiştir. Kervansaray takımından Oğuzhan Oktay ise maç cezası almamıştır. Ayrıca Çikaskondikas takımından Mustafa Soykan, Hasan Över ve Fevzi Acar uyarı cezası almış olup kural ihlali tekrarı halinde bu oyunculara maç cezası verilecektir" ifadelerine yer verildi.

        (CKT-MET-Y)

        29.04.2017 13:07:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler