Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaçam Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun'un Alaçam Sınırlı Sorumlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan güven tazeledi.

        Alaçam Sınırlı Sorumlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan kooperatif binasında gerçekleştirildi. Kongreye CHP İlçe Başkanı Fuat Canbaz, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu, Esnaf Odası Başkanı Vedat Özyılmaz, Kızılay Şube Başkanı İsa Şentürk, Şoförler Odası Başkanı Kurtbey Bozkurt, Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Vatan ve delegeler katıldı.

        Divan kurulu oluşturulduktan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 2015-2016 yılları faaliyet raporu okunarak üyeler tarafından onaylandı. Kongrede tek liste halinde seçime giren mevcut başkan Cemal Eroğlu, 70 delegenin 45'inin oyunu alarak Alaçam 8 Nolu Sınırlı Sorumlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığına seçildi.

        Başkan Cemal Eroğlu yaptığı konuşmada, "Her dönem yönetimimizle beraber daha fazla işimize sarıldık. Öncelikle yönetimde ki arkadaşlarımıza genel kurulda bana ve yönetimime duydukları güvenden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu olarak, bizi tekrar bu göreve layık gördükleri için heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Bize duydukları güveni sarsmayacağız" dedi.

        (ŞU-SLH-Y)

        29.04.2017 16:03:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler